slogan1

Mostly Cloudy

9°C

Brussels

Mostly Cloudy

Humidity: 66%

Wind: 20.92 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain Late 9°C 6°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 1°C

logo

Top Panel

slogan1

...van particuliere woningen tot appartementen.

Vrijblijvend Advies

...kwaliteit wordt verzekerd

U bent in goede handen.

...alle omstandigheden

Vakmanschap

...uitdrukken van klantenstijl

Modernisering naar wens

Een nieuw gezicht voor uw woning met Isofinish
Category: Bouw Informatie
De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Bouw of verbouw nu energie-efficiënt. Isoleer uw gevels en kies meteen voor een esthetische afwerking met Isofinish®, een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie en...
Het all in one-systeem om te isoleren
Category: Bouw Informatie
  Suspente PlaGyp I: het all-in-one-systeem om je dak te isoleren Nog steeds is 18% van de Vlaamse daken niet of onvoldoende geïsoleerd om aan de huidige regelgeving te voldoen. En in een groot deel van de overige 82% daken mag de aangebrachte...
Ventilatie steeds belangrijker
Category: Bouw Informatie
Ventilatie steeds belangrijker bij renovatie Vanaf 1 januari 2016 worden de EPB-normen weer strenger richting de E30-norm van BEN in 2021, ook voor renovatie*. “Dat betekent dat ventilatie nog aan belang wint, om gelijke tred te houden met de...
Verplichte regenwaterput
Category: Bouw Informatie
Verplichte regenwaterinstallatie nieuwbouw | Regenwaterput bestaande woning Bij nieuwbouw bent u tegenwoordig verplicht om zelf een regenwaterput of infiltratievoorziening te installeren. Velen stellen zich hierbij echter de vraag of de kosten en...

Een nieuw gezicht voor uw woning met Isofinish

Isofinish®: het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

Bouw of verbouw nu energie-efficiënt. Isoleer uw gevels en kies meteen voor een esthetische afwerking met Isofinish®, een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie en gevelafwerking, ondersteund door zes sterke merken uit de bouw. Creëer zo een ononderbroken duurzame bouwschil, met een hoge isolatiewaarde. Zo beperkt u de energievraag aanzienlijk, en moet u minder geld besteden aan het verwarmen van uw woning. Met Isofinish®  kunt u heel wat besparen.


Isofinish®: het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels

U wil tot 25% energie besparen en tegelijkertijd uw woning een persoonlijk gezicht geven? Kies dan voor Isofinish®, een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie en gevelafwerking, ondersteund door zes sterke merken uit de bouw.Dankzij de ultradunne isolatieplaten en regelbare gevelschroeven zorgt Isofinish® voor een kwalitatief, doorlopend isolatieschild, dat geschikt is voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien kan u kiezen uit tal van mooie gevelafwerkingen zoals gevelstroken, gevelpanelen, leien, kleidakpannen en zink.Kortom, het Isofinish®-concept is een lust voor het oog en een absolute must als u blijvend wil profiteren van een lagere energiefactuur.

Isofinish®, het resultaat van een unieke samenwerking tussen zes bedrijven

Dankzij de ultradunne isolatieplaten en regelbare gevelschroeven zorgt Isofinish® voor een kwalitatief, doorlopend isolatieschild, dat geschikt is voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien kan u kiezen uit tal van mooie gevelafwerkingen zoals gevelstroken, gevelpanelen, leien, kleidakpannen en zink.

Het Isofinish® concept bestaat uit :

  1. Powerwall® Isolatieplaat van Recticel Insulation :

De Powerwall® isolatieplaat is omwille van haar beperkte dikte en uitstekende isolatiewaarde de ideale oplossing voor de isolatie van buitenmuren. De isolatieplaat neemt weinig plaats in, zakt niet door en heeft een uniek tand en groef-kliksysteem, waardoor de kans op energielekken bijna onbestaande is. Bovendien zijn de isolatieplaat en haar bekleding volledig waterbestendig voor deze toepassing: ze kan dus worden geplaatst tot net boven het maaiveld zonder bijkomende waterdichte folie.

De isolatieplaten bestaan uit TAUfoam by Recticel®, een kwalitatief PIR schuim met een verhoogde brandveiligheid en een uitstekende isolatiewaarde. Net zoals alle Recticel isolatieproducten, is ook de Powerwall® isolatieplaat 100% Keymark gecertificeerd.

  1. Montagesysteem van Borgh

Voor de assemblage, kan u kiezen uit de Borgh Facafix gevelschroef en het IND.ISO Montagesysteem.

Borgh gevelschroeven zijn speciaal ontwikkeld om een zelfdragende houten draagstructuur aan te brengen na de plaatsing van het doorlopend isolatieschild. Zo kan de gevel heel snel en accuraat worden uitgelijnd. De draagstructuur komt niet in contact met de isolatie en creëert zo een optimaal geventileerde gevel. Daarnaast zorgen de schuine schroeven voor een uitstekende stabiliteit en sterkte.

Naast de Facafix-gevelschroef, biedt Borgh nu ook het IND.ISO-montagesysteem aan. Dit efficiënt en productief montagesysteem zorgt ervoor dat een meerlaags isolatiepakket indirect wordt bevestigd. Het resultaat? Een 100% winddicht isolatieschild. Potentiële luchtstromingen en koudebruggen die ontstaan bij het volledig doorboren en/of onzorgvuldig plaatsen van het isolatiepakket worden dankzij deze werkmethode sterk gereduceerd. Deze nieuwe manier van isoleren is toepasbaar in de meest voorkomende harde isolatiematerialen en maakt het bovendien mogelijk om elk belangrijk detail of aansluiting snel en vakkundig te realiseren. Kortom, een win-win situatie voor aannemer, opdrachtgever én bouwheer.

  1. Gevelbekleding: met keuze uit

Deceuninck, Eternit, VMZINC, Wienerberger

Deceuninck gevelafwerking in Twinson of PVC

Deceuninck staat voor esthetische, duurzame en eenvoudig te plaatsen geveloplossingen. Voor een harmonieuze of eerder contrasterende gevelafwerking kan u kiezen tussen natuurlijke houtlook (zogenaamde Twinson of houtcomposiet) en kleurrijke pvc uitgevoerd in intelligente en doordachte kleuren; zowel op vlak van materiaal als vormgeving biedt Deceuninck meerdere mogelijkheden. Dankzij hun beperkte dikte zijn alle geveloplossingen perfect te combineren met isolatie. In alle weersomstandigheden bieden ze een hoogwaardige bescherming aan uw buitenmuren. Het handige geïntegreerd tand- en groefsysteem en het achterliggend lattenwerk zorgt bovendien voor een compleet verborgen bevestiging.

Eternit gevelafwerking

Eternit biedt u een uitgebreid assortiment natuurlijke en duurzame gevelproducten op basis van vezelcement met tal van mogelijkheden. De Cedral gevelstroken, EQUITONE gevelpanelen, leien en pannen zijn vormvast, water- en vorstbestendig, milieu- en onderhoudsvriendelijk en hebben uitstekende brandwerende eigenschappen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een waaier aan maten, kleuren en uitvoeringen en kunnen ze op diverse manieren worden afgewerkt en gecombineerd met andere materialen.

VMZINC gevelafwerking

VMZINC is duurzaam en licht en heeft als dusdanig geen nood aan een zware draagconstructie. De UV- en mosbestendige zinken gevelbekleding laat zich plooien in bijna elke vorm. VMZINC is verkrijgbaar in een waaier aan natuurlijke tinten en zijn exclusieve structuur en patina laat u toe te combineren met andere materialen. Ondanks de zeer geringe dikte is deze gevelafwerking perfect waterdicht, brandwerend en ongevoelig voor vorst. VMZINC heeft een uitzonderlijk lange levensduur tot 100 jaar en is bovendien 100% recycleerbaar. Samen met een aangepaste isolatie en een doordachte ventilatie zorgt VMZINC voor een duurzaam en optimaal wooncomfort met een unieke esthetische toets.

Wienerberger gevelafwerking

Met Wienerberger kan u uw creativiteit de vrije loop laten. De Koramic kleidakpannen kunnen als gevelbekleding en dakbekleding gebruikt worden en fungeren als een buitenschil, gescheiden van de isolatie door een verluchte spouw gescheiden. U heeft de keuze uit een ruim assortiment varianten, groottes, kleuren en afwerkingen.

Daarnaast biedt Wienerberger ook de nieuwe Façatile als gevelafwerking aan. Deze vlakke kleipan werd speciaal ontwikkeld voor eigentijdse gevelbekleding bij zowel nieuwbouw als renovatie. Door haar vlak en minimalistisch design opent ze een wereld van esthetische mogelijkheden en draagt ze bij tot een strakke en hedendaagse look en feel. Dankzij de nodige hulpstukken is het plaatsen van een Façatile gevelbekleding een ideaal project voor de dakdekker. Façatile is verkrijgbaar in zeven kleuren: natuurrood, antraciet mat, blauw gesmoord, aubergine gesmoord, siena rood, zandgrijs en terra bruin.

Alle Wienerberger kleipannen zijn licht en duurzaam, onderhoudsvriendelijk, brandveilig en heel kleurstabiel. Voor de plaatsing is geen mortel nodig, de pannen kunnen makkelijk hergebruikt worden en bij beschadiging zijn ze eenvoudig te vervangen.

Contacteer één van de Isofinish® partners voor meer info.

Van welke premies kunt u genieten?

Vergis u niet. U krijgt nog altijd veel steun van de overheid wanneer u een nieuwe of bestaande woning isoleert. In de loop van 2016 zullen bepaalde premies wellicht gewijzigd worden. Neem dus het zekere voor het onzekere en wacht niet te lang om uw  gevelproject uit te voeren. Ontdek hier alle isolatiepremies.

Bron: Isofinish.be  -  Bouwinfo.be


 

 

Informatie Bedrijf

Over Ons


Bouw Informatie


Projecten


 

 

Mail Ons

E-mail: ay.bouw@hotmail.com

Contactpersoon: Dhr. Yildiz Tahsin

 

 

Bedrijfs Gegevens

A & Y - Bouw BVBA

Oude Baan 304 B-4
 
B- 3630 Maasmechelen

+32 (0) 489 / 73.77.09

BE 0897.048.674